Onderhoud

Na installatie blijft het periodiek onderhoud van uw apparatuur een belangrijk onderdeel. Op onze systemen wordt een onderhoudscontract afgesloten zodat de continuïteit van uw systemen en daarmee uw veiligheid gewaarborgd blijft. Wij garanderen u 24 uur per dag, 7 dagen per week service en de installatie wordt periodiek volledig gecontroleerd op een goede werking en de juiste doormelding.

Dit onderhoud voeren wij minimaal 1 keer per jaar vakkundig voor u uit op uw systeem. Daar waar nodig wordt de apparatuur opnieuw afgesteld om gebreken te voorkomen. Tevens beoordelen we of uw systeem voldoet aan de huidige eisen en adviseren wij u bij bouwkundige wijzigingen. Deze gegevens worden bijgehouden in het logboek en u ontvangt een inspectierapport.

Is uw systeem niet door ons aangelegd?
Geen probleem! Ook voor systemen die niet door PMA Securtiy zijn aangelegd kunnen wij het onderhoud uitvoeren. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u een vraag over onze dienstverlening? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze producten, service en dienstverlening en adviseren u graag. Neem contact met ons op via de contact pagina (klik hier).

Dit kunt u verwachten

  • Continuïteit
  • Periodiek onderhoud
  •  24 / 7 service
  • Wijzigingen tijdig signaleren
  • Inspectierapport

Heeft u een vraag of een project?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat uw vraag
zo snel mogelijk wordt beantwoord.
Neem contact met ons op (klik hier)