Onze Diensten

Ons bedrijf levert buiten beveiligingsproducten ook de diensten die daar bij horen. Beveiligingsoplossingen van concept tot ingebruikname waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan. Ook geven wij na elke installatie alle nodige nazorg, zodat u verzekerd bent van een optimale werking en een veilig gevoel.

Macro,Photo,Of,Tooth,Wheel,Mechanism,With,Best,Service,,Quality,

Service

Service staat bij ons hoog in het vaandel! Bij het leveren van hoge kwaliteit hoort natuurlijk ook een snelle reactietijd bij een onverhoopte storingsmelding.

Lees hier meer over
Digital,Multimeter,With,Wheel,For,Changing,Working,Modes

Onderhoud

Na installatie blijft het periodiek onderhoud van uw apparatuur een belangrijk onderdeel. Op onze systemen wordt een onderhoudscontract afgesloten zodat de continuïteit van de systemen en daarmee uw veiligheid gewaarborgd blijft.

Lees hier meer over
Panorama-Meldkamer

Alarmcentrale

PMA Security heeft een overeenkomst met een Particuliere Alarmcentrale, die door het Ministerie van Justitie is toegelaten en gecertificeerd door het Nationaal Centrum voor Preventie. De medewerkers, de alarmprocedures evenals de huisvesting voldoen aan de strengste wettelijke eisen. De dienstverlening die wij u bieden is doeltreffend door zijn eenvoud.

Lees hier meer over

Heeft u een vraag of een project?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat uw vraag
zo snel mogelijk wordt beantwoord.
Neem contact met ons op (klik hier)