Laatste nieuws

Elke drie minuten een inbraak!

Wilt u weten hoe veilig het in uw gemeente is? Aan de hand van 10 delicten, waaronder woninginbraak, inbraak in bedrijven, brand en winkeldiefstal, berekende het AD waar u het grootste risico loopt slachtoffer te worden.

Kijk op de Misdaadmeter.

Intercomsystemen

Een intercomsysteem maakt het mogelijk om op afstand met een bezoeker te communiceren via een spreek- luisterverbinding of een beeldverbinding alvorens hem of haar toegang te verschaffen tot het object of woning.
Intercomsystemen maken dan ook een belangrijk deel uit van de beveiliging van gebouwen, woningen, en appartementen. U kunt immers op afstand horen en/of zien wie er voor uw deur staat.
Tegenwoordig worden bijna alleen nog maar video intercoms geplaatst omdat men door de steeds groeiende onveiligheid, ook wil ZIEN wie er voor de deur of poort staat.
PMA Security heeft verschillende intercomsystemen in haar pakket, geheel afhankelijk van uw wensen. Wij voeren enkel hoogwaardige merken als Siedle en Comelit. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een geheel vrijblijvend advies.

Intercomsystemen worden steeds frequenter toegepast om uw veiligheid verder te optimaliseren!

Terug