Laatste nieuws

Elke drie minuten een inbraak!

Wilt u weten hoe veilig het in uw gemeente is? Aan de hand van 10 delicten, waaronder woninginbraak, inbraak in bedrijven, brand en winkeldiefstal, berekende het AD waar u het grootste risico loopt slachtoffer te worden.

Kijk op de Misdaadmeter.

Inbraakbeveiliging


De laatste cijfers liegen er niet om. Bijna elke minuut van de dag wordt er ergens een poging tot inbraak gedaan. Bij 15% van de gevallen kwamen de dieven zelfs nog een keer terug bij hetzelfde slachtoffer! Het is dan goed om te weten dat een inbraakbeveiliging van een BORG erkend beveiligingsbedrijf de kans op een inbraak met 90% afneemt.
Vaak horen wij ‘bij ons valt niets te halen’ of ‘als ze binnen willen komen ze toch wel binnen’. Deze mensen vergeten vaak wat voor impact een inbraak of roofoverval veroorzaakt, zeker als er kinderen in het spel zijn!
De vraag is dan ook: ‘hoe houden we ze buiten?’. Dit komen we te weten door bij u persoonlijk de situatie te bekijken en een eerlijk advies te geven. Hierbij nemen we het gebruik van een pand en de attractiviteit in ogenschouw. Uiteindelijk ontstaat er een advies dat is opgebouwd uit een combinatie van organisatorische, bouwkundige en elektronische beveiliging specifiek voor uw pand.

Terug