Laatste nieuws

Elke drie minuten een inbraak!

Wilt u weten hoe veilig het in uw gemeente is? Aan de hand van 10 delicten, waaronder woninginbraak, inbraak in bedrijven, brand en winkeldiefstal, berekende het AD waar u het grootste risico loopt slachtoffer te worden.

Kijk op de Misdaadmeter.

Camerabeveiliging

De vraag naar camerabeveiliging neemt steeds meer toe. Bedrijven, winkels en particulieren willen kunnen zien wat er in en rondom hun gebouw gebeurt. Middels camera’s is dat mogelijk en kan het worden geregistreerd.
Camerabeveiliging heeft met name een preventieve werking naast het signaleren en registeren van inbrekers en dieven waardoor de pakkans groter wordt.
Het werkt doelgericht en het is bewezen dat de aanwezigheid van camerabeveiliging bijdraagt aan de afname van overlast. Bovendien verhoogt het de veiligheid van uw mensen en kan het worden ingezet bij procesbewaking.
Camerabeveiliging is specialistenwerk; van ontwerp, de juiste manier van inrichten tot het plaatsen van camera’s. Duidelijk zichtbaar of desgewenst nagenoeg onzichtbaar aanwezig.  De techniek is bovendien voortdurend in beweging. Nieuwe beveiligingsconcepten zijn:

Met behulp van de laatste nieuwe technieken kunnen wij u een perfecte maatoplossing bieden.

Terug