Laatste nieuws

Elke drie minuten een inbraak!

Wilt u weten hoe veilig het in uw gemeente is? Aan de hand van 10 delicten, waaronder woninginbraak, inbraak in bedrijven, brand en winkeldiefstal, berekende het AD waar u het grootste risico loopt slachtoffer te worden.

Kijk op de Misdaadmeter.

Alarmcentrale

PMA Security heeft een overeenkomst met een Particuliere Alarmcentrale, die door het Ministerie van Justitie is toegelaten en gecertificeerd door het Nationaal Centrum voor Preventie. De medewerkers, de alarmprocedures evenals de huisvesting voldoen aan de strengste wettelijke eisen. De dienstverlening die wij u bieden is doeltreffend door zijn eenvoud.

Deze hypermoderne Particuliere Alarmcentrale heeft als doel om haar zakelijke en particuliere klanten op een persoonlijke en professionele wijze van dienst te zijn. Juist daarom maken zij dan ook geen gebruik van een stemcomputer. Om deze dienstverlening toch te kunnen waarmaken, maken zij gebruik van de meest geavanceerde technieken. Hierdoor is de alarmcentrale in staat om aan elk afzonderlijk alarm of type melding een specifiek patroon te koppelen. Het voordeel voor u is, dat zij sneller uw opgegeven actiepatroon kunnen uitvoeren. Hierdoor ontstaat er een hoge verwerkingssnelheid wat ten goede komt aan de korte wachttijden.
Uw beveiliging is daarom pas echt effectief met een aansluiting op deze alarmcentrale.
De volgende diensten kunnen bij de alarmcentrale worden ondergebracht:

Terug